Ce Cred Baietii Si Barbatii Despre Modestie

Posted: April 8, 2011 in D'ale Vietii, Videos
Tags: , ,

Ce este modestia si cum o percep barbatii? Acest post este in mod special pentru fete si femei. In acest video C.J. Mahaney impartaseste cateva scrisori pline de putere despre modestia in biserica.

Advertisements
Comments
  1. Danyy84 says:

    Ar trebuii sa se numeasca femeile si moda sau baietii si moda sau dc pocaitii crestini poarta haine seducatoare provocatoare? nu cumva hainele iti arata si interiorul? nu cumva in loc sa indrepti pe cineva catre CER il indreti spre Iad?Ce crezi ca dacate imbraci la fel ca lumea o sa te accepte? iti spun eu nu NICIODATA daca l-au respins pe Domnul Isus care a venit sarac si modest in lumea asta cum crezi ca prin extravaganta(si prin tot ce deriva de aici) ai putea tu sau eu sa aducem oameni la Hristos? frat suntem tare democratici numai ca…….. este dusa la extrem si ar trebuii sa ne punem intrebarea Suntem Noi in calitate de Copiii ai Domnului In ASCULTARE?????????

  2. Vali says:

    De fapt, ce e cu adevarat important este cum merge treaba in biserica ta? Fiindca, in definitiv, la eficienta se rezuma totul. – http://www.opiniacrestina.net/barometru-spiritual

  3. sghenghea says:

    un mesaj puternic. merita vizionat, si mai ales aplicat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s