Apologetica Crestina Pentru Tineret

Posted: May 4, 2010 in Headline, Lucrarea De Tineret
Tags: , , , ,

Cred ca este esential ca fiecare crestin sa stie de ce crede ceia ce crede. Credinta crestina are argumente foarte solide bazate pe evidente arheologice si istorice. Multi tineri nu stiu de ce cred ceia ce cred. Unii dintre ei au fost dusi la biserica de mici si au acceptat credinta parintilor lor fara sa se intrebe de ce. Cand ajung la facultate, tinerii nostri se confrunta cu o realitate cruda. In facultate multi dintre tineri isi pierd credinta. Atat profesorii cat si colegii lor de facultate ataca credinta crestina. Adevarul este ca necredinciosii au intrebari extrem de dificile pentru crestini. Nu zic ca este absolut ca tinerii nostri sa stie toate raspunsurile. Cred insa ca este esential ca ei sa stie ca ceia ce cred ei este bazat pe evidente solide. Mai mult, ar fi extrem de bine ca tinerii nostri sa stie unsa sa mearga sa gaseasca raspunsurile necesare.

Lee Strobel a dedicat o buna parte din viata lui pentru a studia viata lui Isus Cristos. Descoperirile sale sunte extraordinare. Personal doresc sa ii incurajez pe toti crestinii sa citeasca cartile lui Strobel: “The case for Christ”, “The case for Faith” si “The case for a Creator”.

Daca nu aveti aceste carti la dispozitie, puteti viziona filmul dupa cartea “The case for Christ” pe youtube.

Mai jos este un clip care sper eu va va starni curiozitatea. Nu uitati sa vizionati filmul in intregimea lui AICI.

Advertisements
Comments
  1. Ana says:

    Buna! am incercat sa privesc filmul dar apare mesaj ca linkul este privat si nu este posibil de vazut! aveti alte link-ri sau sugestii pentru a viziona filmul? Multumesc,
    Binecuvintari!

  2. Se pare ca cei care au publicat acel film / video s-au razgandit si l-au facut privat. Oricum daca mergeti la youtube.com si cautati "The case for Christ", veti gasi diferite parti din intregul film. Un exemplu ar fi aici:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s