Adolescentii: Pe Cine Cred Si Cu Cine Vorbesc Ei

Posted: January 14, 2010 in Headline, Lucrarea De Tineret
Tags: , ,

Sa presupunem ca adolescentul sau adolescenta din familia ta are probleme. La cine credeti ca vor merge cu problemele lor? Mama? Tata? Prieteni? Prieten/Prietena?  Daca esti parinte si nu stii raspunsul la aceste intrebari, probabil ca este timpul sa stai de vorba cu adolescentul/adolescenta din casa ta.

Alte intrebari:

  1. Pe cine cred ei cel mai mult?
  2. Cine ii intelege cel mai bine?
  3. Cu cine pot ei vorbi deschis?

Acestea sunt doar cateva intrebari dintr-un studiu recent efectuat de Harris Interactive. Check out the top two answers to each question, by age, recorded on this chart:

“Adolescentii: Pe Cine Cred Si Cu Cine Vorbesc”, este un articol publicat pe blogul lui Jonathan McKee. Pentru a citi intregul articol mergeti aici.

Advertisements
Comments
  1. Victor says:

    Unul din cei mai buni prieteni ai mei vrea sa fie satanist, urmand a face dedicarea fata de Satan. Am aflat mai multe despre satanism din acest raport al SRI: http://www.antena3.ro/pdf/document_SRI.pdf . Prietenul meu provine din familie de credinciosi, atat mama cat si tatal lui fiind evanghelici. El a fost de asemenea credincios, in adolescenta rugandu-se si sase ore pe zi, dar de un an a parasit credinta, ca si tatal lui, care a facut-o cu mult timp in urma. El avea un an si jumatate la divortul parintilor. Mama lui s-a recasatorit de doi ani cu un barbat vaduv, tot evanghelic, a carui sotie fusese prietena cu o vrajitoare. Fiica lui cea mare este impotriva casatoriei si a facut vraji ca sa-i desparta. In casa au inceput sa apara fenomene oculte: zgomote si schimbari ale pozitiei obiectelor, fenomene recunoscute de mai multi membri ai familiei. Acum prietenul meu s-a decis sa devina satanist spiritual. Tin foarte mult la el si nu vreau sa-l parasesc, de aceea nu astept un raspuns simplist de genul: sa nu mai ai de-a face cu el. Intre noi este o diferenta de 23 ani, el avand 19 ani iar eu 42. De aceea va intreb: daca fiul dv. ar fi satanist, i-ati permite sa stea la dv, cateva saptamani de mai multe ori pe an? Ati ramane apropiat de el? Ce relatie ati avea cu el? Va rog sa-mi raspundeti la adresa de e-mail: victor_802006@yahoo.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s