Cum Sa Tii Legatura Cu Tinerii Si Parintii?

Posted: January 12, 2010 in Headline, Lucrarea De Tineret
Tags: , , ,

Vrei sa organizezi un eveniment si nu stii cum sa ii informezi pe tineri? Ai planificat un eveniment si ai ceva informatii esentiale sa le comunici participantilor? Vrei sa trimiti o meditatie saptamanala sau lunara membrilor grupului tau si nu stii cum sa faci acest lucru?

Ca si lider de tineret am observat ca este esential sa ai uneltele necesare pentru a putea sluji tineri cu eficienta. Internetul ne ofera o gama de unelte bune, pe care le putem folosi in lucrarea cu tinerii din biserica. Printre aceste unelte sunt:

1. Lista E-Mail. Cei care folosesc emailul ca si mod de comunicare cu tinerii au oportunitatea de a folosi “MailChimp.com” – o unealta social foarte puternica. MailChimp.com este folosit de companii mari pentru marketing. Vestea buna este ca acest serviciu este FREE/Gratuit.

2. Mesajele Text. Daca majoritatea tinerilor, pe care ii slujiti folosesc celularul si mesajele text, recomand sa folositi TextMarks.com – un serviciu gratuit cu ajutorul caruia puteti trimite un mesaj text tuturor tinerilor in acelasi timp. TextMarks este folosit de multe biserici scoli si organizatii. O alta varianta ar fi www.txtsignal.com (Acest serviciu nu este gratis!!!)

3. Twitter. O alta modalitatea de a tine lagatira cu tinerii.

4. Facebook. Creaza o pagina pe Facebook.com pentru grupul tau de tineret! Posteaza informatii cu privire la intalnirile de tineret, evenimente, etc.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s