Concurs De Craciun: Castiga O Carte Gratuita

Posted: November 30, 2009 in Headline
Tags: , , , ,

Concursul urmator are ca si premiu o carte crestina excelenta cu titlul “Venti Jesus Please”. Castigatorul acestui concurs va primi acest premiu prin posta. Dupa tragerea la sort, castigatorul va primi un email in care va fi rugat sa ne dea adresa postala la care sa trimitem cartea “Venti Jesus Please”.

Pentru a participa in acest concurs, trebuie sa lasati un scurt comentariu cu un gand sau un citat pe tema craciunului.

Concursul se va incheia pe data de 25 Decembrie, 2009.

venti jesus pleaseVenti Jesus Please captures the conversation of three teens- a Christian, atheist and agnostic – at their local Starbucks, as they dialogue about life, God, truth and relationship. Told from the perspective of the atheist teen, these friends converse about their lives and challenges, which leads to the Christian teen sharing from his heart about how the truth of the gospel message and a relationship with Jesus have affected him personally.

Venti Jesus Please is designed to be read by believing teens and then be given away to those teens’ unbelieving friends. For believing teens, the book serves as a motivator and model to teens of how to share their faith within an everyday conversation. It also gives them a means of bringing God up with those friends they gave the book to. For unbelieving teens, Venti Jesus Please clearly, concisely and compellingly presents the truth of the gospel message in a relevant, post-modern way.

Advertisements
Comments
 1. Becky says:

  Slava, cinste si marire pruncului din ieslea Betleem. Peste dealuri si coline vestea buna sa rasune, caci viata doar prin El avem!
  Isus s-a nascut!

 2. Th3Lov3OfG0d says:

  Craciunul fara HRISTOS este ca viata fara AER.
  Nu imi pot imagina o aniversare fara Cel care este sarbatorit… Daca inima mea nu se bucura de nasterea Sa, atunci … tortul, sucul, muzica nu au nici un rost, nimic nu are sens. Haideti sa ne intoarcem privirea spre Hristos, pentru a ne putea bucura de aceste zile minunate ce ne asteapta !

 3. […] o carte crestina cu ocazia craciunului. Pentru detalii despre acest concurs cu premii, mergi la http://www.tinericrestini.org/2009/11/cum-sa-castigi-o-carte-gratuita/ Possibly related posts: (automatically generated)Ma port intocmai ca furnizorii […]

 4. claudiu says:

  felicitari pentru idee.

 5. Delia says:

  Haindeti sa ne curatam inimile de acest Craciun ..sa-L primim Pe Domnul cum se cuvine..intr-o inima curata..ca zapada. De ce de multe ori punem accent pe o casa curata..dar uitam de inima? Schimbarea incepe din inima ta! Fa curat astazi 🙂

 6. Ne facem cadouri unii altora pentru ca in noaptea sfanta de Craciun Dumnezeu ne-a facut cel mai mare dar, pe Isus Cristos. Cel pe care nu-l pot cuprinde cerurile si pamantul si-a facut loc intr-o iesle pentru ca noi sa avem acces liber la el. De atunci am invatat ca Emanuel e real pentru ca Dumnezeu este cu noi si EL ne-a adus pace, bucurie, implinire si iubire!
  Sarbatori fericite si un Craciun binecuvantat!

 7. Ginutza says:

  Bucurati-va, iarasi zic bucurati-va!!! pentru ca s-a nascut Cristos si nu in zadar, EL s-a nascut in inima mea!

 8. miculteolog says:

  Isus Cristos este eternitatea care puncteaza istoria iar libertatea de a ne bucura de Absolutul care a cucerit viata cotidiana este dispretul fata de sine atunci cand acest ghem ticsit de intrebari (omul) se cufunda intr-o doxologie divina. P.T

  Ajung sa tac si sa inghit tarana atunci cand citesc in Scriptura despre nasterea Domnului.Nu inteleg nimic din tainele lui Dumnezeu dar sunt o grozavie dulce !

 9. La nasterea Sa, Cristos a impartit istoria in doua: inainte de Cristos si dupa Cristos (sau Anul Domnului). La moartea Sa, Cristos a impartit eternitatea in doua: Rai si Iad. Fie ca EL sa se nasca in cat mai multe inimi, in a mea pot depunde sincera marturie ca s-a nascut, si atunci inima noastra va fi plina de pace si bucurie!
  La multi ani in Domnul Isus!

 10. Costan Nicoleta says:

  De craciun …. alegem cu cea mai mare grija si atentie darul '' perfect'' pentru apropiatii nostri.Cateodata suntem atat de preocupati,incat uitam ca am primit deja cu totii darul perfect de la Dumnezeu-caci atunci cand ni L-a daruit pe Isus ni s-a daruit El insusi.Atunci cand ma gandesc la darul lui Dumnezeu,imi dau seama ca cel mai mare dar pe care il putem da celorlalti,suntem noi insine-fie acesta timpul,atentia sau rugaciunea noastra.

 11. Magda Lidia says:

  De craciunul sarbatorim nasterea lui Isus

 12. Magda Rebeca says:

  Multi oameni sarbatoresc craciunul fara sa stie ce inseamna acesta. Dar noi, in ziua de craciun sărbătorim ziua de naştere a celui mai mare cadou oferit omenirii de Dumnezeu, şi anume, El ni l-a dăruit pe Domnul Isus Hrostos care a murit pentru toată omenirea. Cred că acest eveniment s-ar merita să fie sărbătorit în fiecare zi.
  CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!

 13. Magda Lidia says:

  Ne facem cadouri unii altora pentru ca in noaptea sfanta de Craciun Dumnezeu ne-a facut cel mai mare dar, pe Isus Cristos. Cel pe care nu-l pot cuprinde cerurile si pamantul si-a facut loc intr-o iesle pentru ca noi sa avem acces liber la el. De atunci am invatat ca Emanuel e real pentru ca Dumnezeu este cu noi si EL ne-a adus pace, bucurie, implinire si iubire!
  Sarbatori fericite si un Craciun binecuvantat!

 14. Faluvegi Ramona says:

  E frig…si-n gand bate crivatul grijilor zilei de maine. Streasina nemultumirilor picura zilnic si, din cand in cand, iti mai apare cate un zambet pe fata. Ajunul Craciunului si mirosul de cozonac te-mbie,parca, sa-l cunosti mai mult pe El…
  E cald… hm… si-atat de bine sa te-ncalzesti la focul dragostei Lui. Aici nu ti-e rusine sa recunosti ca esti de-al casei, frate al Celui ce ne-a unit cu cerul de-atata timp. Sa aveti un gand bun, de craciun, o atitudine pozitiva si pe El , care da farmec clipei si vesniciei!

 15. Ligia says:

  "Şi Cuvântul a devenit trup şi a locuit printre noi, iar noi am privit slava Lui, o slavă ca a Singurului născut din Tatăl, plin de har şi de adevăr." Ioan 1:14

 16. alex says:

  cu venirea sarbatorilor si a nasteri domnului doresc sa incepem o noua viatza langa domnu

 17. Alexandru says:

  Craciun Fericit frati Romani!!!!!!! 18. catalin says:

  Craciunul ne aduce bucuri in sufletele noastre si haideti credinciosilor sa ne rugam pentru Domnul nostru Iisus Hristos si sa ne binecuvanteze pe toti

 19. radupg says:

  CASTIGATORUL CONCURSULUI ESTE: "miculteolog"
  Multumim pentru participare!