Jocuri Crestine: Matele Incurcate

Posted: November 19, 2009 in Jocuri
Tags: , , , ,

mate incurcateDin categoria jocurilor crestine pentru tineret face parte si urmatorul joc intitulat “Matele Incurcate”. Acest joc crestin a fost preluat de pe site-ul www.misiune.ro

Cu se joaca “Matele Incurcate”?

Împarte-i pe tineri în grupe de patru persoane şi cere-le să joace jocul „maţele încurcate”. Ei trebuie să stea în cerc şi să apuce cu mâna dreaptă mâna dreaptă a unei alte persoane (exclus din dreapta sau din stânga lui). Apoi, fiecare trebuie să facă acelaşi lucru cu mâna stângă.

Fără să dea drumul la mâini, ei trebuie să devină un cerc perfect, fără să fie deloc încurcaţi. Repetă acelaşi lucru cu şase oameni, apoi cu opt, apoi cu cât de mulţi îndrăzneşti!

Care este ideea? Întreabă cât de multe dintre grupele care au jucat au avut un lider care să ia conducerea. Poate că acea persoană are un dar de conducere. Poate că alţii au dat pur şi simplu sugestii (înţelepciune?), în timp ce alţii, pur şi simplu au fost dornici să facă ceea ce trebuia făcut (ajutor?) iar alţii au oferit încurajare, pentru ca ceilalţi să nu se dea bătuţi (încurajare?). A fost însă nevoie de ajutorul tuturor pentru ca lucrul să fie bine făcut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s