Cat De Mult Contez? Teama Ca Eu Nu Am Valoare!

Posted: October 12, 2009 in Featured, Meditatii, Videos
Tags: , , ,

Potrivit unor statistici recente, majoritatea oamenilor au urmatoarele 3 temeri: 1) teama de moarte; 2) teama ca nu vor avea bani si 3) teama ca ei nu conteaza (sau ca nu au semnificatie). Cine determina valoarea unui om? Cine stabileste semnificatia unei fiinte umane?

Dumnezeu spune ca noi contam foarte mult. Din punctul de vedere al lui Dumnezeu, valoarea unui om este imensa. Dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea Sa (Geneza 1: 26-27). Dumnezeu ne cunoaste pe nume, iar detaliile vieti noastre sunt precum o carte deschisa inaintea Lui (Psalmul 139: 13-16).

Mai presus de toate acestea, Dumnezeu a dat la moarte pentru noi pe singurul Sau Fiu. Aceasta mai inainte ca noi sa Il iubim pe Dumnezeu, pe cand noi eram morti in pacatele noastre. Adevarul este ca tu contezi! Crede acest adevar!

Filmuletul de mai jos comunica acest adevar cu o forta extraordinara. Daca aveti posibilitatea, vizionati intregul film cu grupul de tineri. Pentru mai multe detalii despre filmul “Most” sau “The Bridge” mergeti aici: http://www.mostthemovie.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s