Minciuni Pe Care Fetele Tinere Le Cred

Posted: July 21, 2009 in Lucrarea De Tineret, Studii Biblice
Tags: , ,

Lies Young Women Believe” [Minciuni Pe Care Femeile Tinere Le Cred] este cel mai bun studiu biblic pentru fete, pe care l-am intalnit pana acum. Din momentul in care sotia a anuntat acest studiu, fetele au fost extrem de interesate. Atat fetele de liceu cat si cele de la facultate au participat si au fost extrem de angajate in acest studiu biblic.

Personal recomad “Lies Young Women Believe” pentru oricine doreste sa inceapa un studiu bun pentru fete si/sau femei. Din pacate acest studiu nu este tradus in limba Romana. Sper insa ca Dumnezeu va pune pe inima cuiva sa traduca acest studiu extraordinar. Pana atunci, puteti cumpara si folosi varianta in limba Engleza de pe http://www.amazon.com

http://rcm.amazon.com/e/cm?t=lifsjou05-20&o=1&p=8&l=as1&asins=B001UG8RB2&fc1=000000&IS2=1&lt1=_blank&m=amazon&lc1=0000FF&bc1=000000&bg1=FFFFFF&f=ifr

Advertisements
Comments
 1. Alexandru says:

  Exista cu titlu similar, asemanator ca tema, mesaj, substanta si esenta in Romania aceasta carte. MINCIUNI PE CARE LE CRED FEMEILE.
  Verificati aici http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=21304

  Multa binecuvantare.

 2. radupg says:

  Alexandru, ma bucur sa aud ca aceasta carte este tradusa in limba romana. Am verificat link-ul publicat in comentariul tau si intr-adevar este aceiasi carte. Sper ca fetele si femeile sa o cumpere si sa o studieze.

 3. debs says:

  intradevar in romana este doar " Minciuni pe care le cred femeile", care este total diferita de "minciuni pe care le cred tinerele fete".
  eu am facut cu fetele mele cea destinata tinerelor fete si pot spune ca unele teme au fost super dar in multe cazuri nu se potriveste fetelor din romania, culturile fiind diferite…….in orice caz spre sfarsitul studiului au fost satule de atetea minciuni :))))) si au chiar au asteptat sa schimbam studiu.
  nu spun ca nu e bun….dupa parerea mea e super, doar ca tinerii din ziua de azi au asa de putina rabdare….:) bafta cu studiul si sper sa va ajute

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s