diplomaAbsolvirea/graduarea din liceu este un eveniment major in viata oricarui tanar. Pentru unii tineri, terminarea liceului inseamna inceperea facultatii. Alti tineri isi vor cauta o slujba. Este foarte posibil ca schimabarile care urmeaza sa ii duca pe unii dintre tinerii departe atat de casa parinteasac cat si de biserica in care au crescut.

Ca si biserica/ grup de tineret, trebuie sa facem aceasta tranzitie speciala pentru tinerii nostri. Unul dintre lucrurile, pe care le putem face a fost mentionat in articolul http://www.radupg.com/2009/05/graduare-din-liceu-slide-show/

Un alt lucru, pe care il putem face este sa le inmanam un certificat de graduare/absolvire din partea bisericii sau a grupului de tineret. Pentru cei interesati in aceasta idee am creat un exemplu de certificat, pe care il puteti descarca aici in formatul .pdf – Certificat de Graduare/Absolvire. Cei care au programul Microsoft Publisher, pot crea certificatul propriu – personalizat potrivit cu placerea fiecaruia.

Aceasta diploma trebuie vazuta ca si o piatra/monument de aducere aminte. Ca si pastori/lideri de tineret dorim ca tinerii nostri sa isi aduca aminte atat de timpurile petrecute in grupul de tineret (excursii, tabere, studii biblice, etc.) cat si de experientele avute cu Dumnezeu. Acei tineri care pleaca intr-un alt oras la facultate sau intr-o alta tara la lucru, vor trece prin incercari si vor aveam nevoie de amintiri si experiente in care Dumnezeu le-a vorbit.

pdf-iconcertificat-de-graduare.pdf

PS. Pentru a inmana un cetificat elegant sugerez sa printati certificatul pe o hartie de calitate.

Advertisements
Comments
  1. Alexandru says:

    Ieri am fost la libraria Humanitas, si am vazut ca exista 4-5 modele pentru a felicita pe absolventi. Faina idee.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s