Ce Sa Faci De Valentine Pentru Tinerii De La Biserica?

Posted: February 13, 2009 in Lucrarea De Tineret
Tags:

De Valentine biserica noastra a hotarat ca in fiecare an sa avem o petrecere pentru tinerii nostri si prietenii lor necrestini in care sa ne exprimam dragostea pentru ei.

Pentru noi, petrecerea de Valentine este o ocazie sa invitam adulti din biserica sa gateasca ceva de mancare pentru tineri. In timp ce unii adulti gatesc mancarea, altii o servesc. Atmosfera este foarte placuta – tinerii stau la mese iar adultii ii servesc precum la restaurant.

Pe langa mancare, avem ceva jocuri si muzica. Uneori tinerii au o sceneta. Alteori vizionam un film.

Nota: Este bine ca si tinerii sa aiba ocazia sa ii slujasca pe adulti.

Cum sarbatoriti voi Valentie la voi la biserica?

1143620_58337998

Advertisements
Comments
 1. Laura says:

  Noi am am discutat despre ce ar trebui sa faca doi indragostiti de Valentin. Fiecare a zis ceea ce a crezut de cuviinţă, iar ceea cu ce au zis ei am facut legatura cu relatia noastra cu Dumnezeu. A iesit ceva interesant!
  Iata raspunsurile cele mai intalnite: Sa petrecem timp impreuna, sa vorbim despre viitor, sa luam decizii ca viitorul impreuna sa fie mai bun, sa fim mai apropiati….etc
  Am legat toate spusele lor cu Dumnezeu: sa petrecem mai mult timp impreuna cu Dumnezeu, sa luam decizii…. etc… si fiecare apoi a spus cum putem sa stam mai aproape de Dumnezeu… si tot asa toate la rand, a fost o lectie interesanta pe care au facut-o ei singuri, eu am avut doar grija sa nu se devieze de la subiect. Cred ca a fost o lectie reusita, toti stiu despre ce s-a vorbit la tineret! E un subiect care le place!

 2. radupg says:

  Laura,

  Ai avut o idee super. Multumesc ca ai impartasit cu noi toti. Success si mai departe si nu ezita sa ne spui ce faceti si ce mai discutati.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s