Activitate De Toamna Pentru Tineret

Posted: October 16, 2008 in Lucrarea De Tineret
Tags:

Toamna ofera oportunitati unice tuturor celor care doresc sa slujasca. De cativa ani, grupul nostru de tineret este implicat intr-o activitate numita “Recoltare”. In orasul nostru exista o organizatie, care are ca si scop hranirea celor saraci. Anumite ferme din imprejurimi ofera acestei organizatii oportunitatea de a recolta diferite produse pentru a-i hrani pe cei saraci.

Din cand in cand este bine ca tinerii nostri sa dea. In majoritatea timpului tinerii care vin la biserica/intalnirile de tineret primesc – invatatura, fun, tabere, etc.

Pentru tinerii si lideii interesati intr-un astfel de proiect, sugerez sa cautati vre-o organizatie care are nevoie de voluntari. O alta posibilitate este sa cautati pe cineva din biseirca care are nevoie de putin ajutor in recoltarea porumbului sau a altor produse agricole.

Cand organizati un astfel de proiect este bine sa determinati ca si grup cate ore puteti lucra. De asemenea, duceti ceva mancare cu voi – incercati sa nu impovarati familia sau organizatia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s