Fotografii Cu Grupul De Tineret

Posted: August 4, 2008 in Fotografii, Lucrarea De Tineret
Tags: ,

Cateodata ma opresc din fuga vietii si arunc o privire peste trecut. Ma refer la trecutul surprins de aparatul de fotografiat. Este de-a dreptul fascinant observarea schimbarii din adolescenti. Intr-un an sau doi tinerii se schimba foarte mult. Iata de ce cred eu ca este bine ca ocazional sa facem cate o fotografie de grup. Zilele astea nu cred ca este greu mai ales ca foarte multi tineri si adulti au aparate de fotografiat digitale. Ca si lider poti salva aceste fotografii intr-un folder special creat pentru tineretul cu care lucrezi. O alta idee este sa postezi acele fotografii de grup pe blogul grupului de tineret (oricine poate incepe un blog cu wordpress.com sau blogger.com pe gratis).

Atunci cand fotografiem un grup, tendinta este de a fotografia din aceiasi pozitie – drept, fata. Putina creativitate va oferi caracter fotografiilor de grup si bineinteles amintirilor create. Iata cateva idei: aseaza aparatul foto foarte aproape de podea/dusumea; urca pe o scara sau scaun si fotografiaza grupul de sus; numara pana la 3 si spune-le tinerilor sa sara in sus la 3; fiecare tanar va face o ‘fatza’ (strambatura :)); etc.

Iata o fotografie de grup interesanta…

Advertisements
Comments
  1. Cristian says:

    Da,..,asa fotografie..Interesanta! Cand o vad sti la ce ma gandesc? Oamenii de acolo suntem noi, de pe aceasta minunata planeta.Sunt convins ca intr-o alta dimensiune, alta decat cea de aici, oamenii se vor schimba….:)

  2. radupg says:

    Cristian, merci de vizita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s