Cel Mai Important Lucru Din Viata

Posted: July 1, 2008 in Meditatii
Tags:

Care credeti ca este cel mai important lucru din viata unui om? Unii cred ca fericirea, sanatatea si familia. Desigur ca acestea precum si altele sunt foarte importante. Altii cred ca un nume bun, intelepciunea si constiinta crata. In opinia altora, banii, statutul social si relatiile.
Din perspectiva cereasca, perspectiva pe care o imbratisez personal, cel mai important lucru din viata este relatia omului cu Domnul Isus Cristos – mantuirea. Decizia de a-L accepta sau refuza pe Isus Cristos in inima este cea mai importanta decizie, pe care orice om nascut in aceasat lume o va face.

Numarul doi pe lista celor mai importante lucruri din viata este alegerea partenerului de casatorie. Aceasta deoarece persona cu care te vei casatori va influenta restul vietii tale – unde vei locui, ce vei face, unde vei merge, cum te vei imbraca, etc. Desigur ca se pot adauga mult mai multe la lista aceasta.

Inainte de a incheia doresc sa te intreb drag cititor/cititoare, “Care este cel mai important lucru din viata ta”? Domnul Isus este foarte clar cand spune ca acolo unde este comoara noastra (cel mai important lucru di viata), acolo va fi si inima noastra. (Matei 6:33)

Advertisements
Comments
  1. Sorina says:

    Pentru mine, cel mai important lucru este IUBIREA. Pentru ca Dumnezeu este Iubire; si pentru ca, fara ea, noi nu suntem oameni adevarati; si pentru ca, in absenta ei, sufletele noastre sunt moarte; si pentru ca, in lipsa ei, nu ne pasa nici de noi, nici de ceilalti oameni, nici de Dumnezeu, nici de Iisus, nici de planeta pe care locuim, nici de…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s