Cum Sa Creezi Amintiri Pentru Tineret?

Posted: June 18, 2008 in Lucrarea De Tineret
Tags: , ,

Cum sa ridici pietre de aducere aminte pentru tineretul bisericii? Taberele si misiunile sunt doua activitati importante din viata unui tanar crestin. Uneori Dumnezeu foloseste aceste evenimente in vietile tinerilor si a liderilor de tineret. Fie ca slujim (misiune), fie ca primim (tabara), atunci cand inimile si mintile ne sunt deschise Dumnezeu ne poate vorbi in mod special.

In Vechiul Testament, Dumnezeu le-a poruncit israelitilor sa ridice pietre de aducere aminte. A-ti aduce aminte de anumite evenimente este foarte important, mai ales atunci cand acele evenimente iti marcheaza viata. Personal, imi aduc aminte cu mare placere de misiunile si taberele in care am participat. Fiecare eveniment a oferit ceva foarte special. Iata de pastrez acele momente dragi in inima mea si nu doresc sa le uit niciodata.

Grupul nostru de tineri are obiceiul de a crea amintiri ori de cate ori avem un eveniment major. Uneori semnam un tricou si apoi il punem in clasa de scoala duminicala. Alteori facem o poza de grup – dupa ce o printam in format mare o semnam si apoi o plasam pe un perete din biserica.

Desigur ca sunt si alte modalitati de a “ridica pietre de aducere aminte”. Daca se intampla sa stii de una, fii bun si lasa un comment pentru cei care vor citi acest post.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s