De Ce Ne Maniem Pe Dumnezeu?

Posted: June 17, 2008 in Meditatii
Tags: , ,

Existenta si bunatatea lui Dumnezeu au fost sunt si vor fi chestionate fara incetare. Daca Dumnezeu exista, atunci de ce este atata rautate si violenta in lume, vor intreba unii. Multi se vor mania pe Dumnezeu deoarece El nu face ceea ce doresc ei. Motivul maniei, in opinia mea, este incapacitatea omului de a-L intelege pe Dumnezeu si caile Sale. Faptul ca nu Il intelegem pe Dumnezeu nu inseamna ca El este rau. Este imposibil ca o minte finita sa poata cuprinde (inteleaga) un Dumnezeu infinit.

Video de mai jos este o imagine clara a faptului ca foarte multi oameni sunt maniosi pe Dumnezeu. In opinia autorului, Dumnezeu este vinovat de tot raul care se intampla sub soare. Prin urmare el [autorul]
“Nu poate crede in Dumnezeu… in rai sau iad… in sfinti sau pacatosi… in diavol”. Un Dumnezeu bun, spune el, nu ar ingadui razboaie… nu ar lasa copiii sa moara. Ca atare autorul versurilor concluzioneaza ca Dumnezeu nu este decat o creatie a imaginatiei noastre.

Tu te-ai maniat pe Dumnezeu?
T-ai revenit? Cum?

Advertisements
Comments
  1. danyy says:

    Oameni de genul asta le este frica de cunoastere ignora Biblia pt k le este frica k trebuie sa se lase de calea pacatoasa pe care o urmeaza si ca nu se mai distreaza intr-un cuvant k viata crestina ar fii o plictiseala continua si binenteles lor le place viata traita la "maxim" dar prin viziunea lor si nu a lui Dumnezeu .Pun vina pe Dumnezeu mie imi indica o fuga de responsabilitate ,tarie de caracter si sinceritate si oricum ei nu sunt impliniti cunosc cazuri si mi-au recunoscut in fata k totusi niu sunt fericiti si k nimic nu ii bucura sincer sau dak au o bucurie este de scurta durata ,Concluziiile le puteti trage singuri cum este mai bn sa Crezi sau sa nu Crezi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s