Pastele – Moartea Si Invierea Domnului Isus

Posted: March 20, 2008 in Jocuri
Tags: , ,

Cu ocasia Invierii Domnului Isus, sau a Pastelui, cei interesati intr-un joc pentru grupul de tinerii, v0r gasi ca urmatorul joc este foarte potrivit pentru aceasta sarbatoare. Numele acestui joc este “Easter Scramble” sau “Omleta de Paste”.
De ce ai nevoie: hartie, creioane sau pixuri… si cateva cuvinte specifice sarbatorii Pastelui – “Inviere”, “Paste”, “Cruce”, “Calvar”, “Rastignire”… si altele.

Cum se joaca: Imparte grupul de tineri in 2, 3 sau patru grupe. Este indicat ca fiecare grup sa aiba cel putin 4 participanti. Liderul sau cel care va conduce jocul va trebui sa fie la egala distanta de fiecare grup. Amesteca literele fiecarui cuvat ales si scrie-le pe o bucata de hartie. (Exemplu: Daca ai ales cuvantul “paste”, dupa ce ai amestecat literele, cuvantul va arata ceva de felul urmator, “esatp”). La startul tau un jucator din fiecare grup va veni la tine si ii vei inmana unul din cuvinte. Fiecare echipa va incerca sa ghiceasca cuvantul cat mai repede si dupa ce l-au ghicit, le poti cere sa ti-l spuna, sa il deseneze, sa il cante, sau sa il mimeze. Dupa ce ai teminat cu primul cuvant ofera-le un alt cuvant.

Daca stii un alt joc si doresti sa il impartasesti, sunt bucuros sa il pun pe acest blog! Multuesc!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s