Gratis: Programe Necesare Pentru Computer

Posted: January 14, 2008 in Programe Free
Tags: , , , ,

Tocmai ti-ai cumparat un calculator si acum te intrebi ce programe ti-ar trebui. In primul rand asigura-te ca ai un program antivirus bun. In unul din posturile mele am recomandat cateva programe antivirus gratuite.
Majoritatea celor care au computere au posibilitatea de a intra pe net. Pentru aceasta ai nevoie de un web broweser bun. Firefox este o aplicatie folosita de foarte multi si care castiga popularitate. Firefox este mult mai rapid decat explorer. DESCARCA FIREFOX – PE GRATIS!
O alta aplicatie necesara este Adove Reader. Unele documente pe care le vei deschide vor fi in format ‘pdf’. Acest format necesita programul ‘Adobe Reader’. DESCARCA ADOBE READER – FREE
Nu in ultimul rand vei avea nevoie de o aplicatie pentru pozele, pe care le vei salva pe calculator. Picasa iti ofera posibilitatea de a organiza si edita pozele tale preferate. DOWNLOAD PICASA – GRATUIT
Veste buna este ca de acum poti gasi toate aceste aplicatii/programe intr-un singur loc. Cu un singur click le poti descarca pe toate in acelasi timp pe calculatorul tau personal.
TOATE ACESTE APLICATII SUNT GRATUITE! DOWNLOAD FREE!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s