Muzica Crestina Pentru Tineret

Posted: January 6, 2008 in Lucrarea De Tineret

Ce poate face un lider de tineret in a-i influienta pe tinerii din biserica sa sa asculte mai multa muzica crestina? Nu cred ca este sanatos sa ne punem capul in nisip si sa ignoram faptul ca tineretul asculta si alt fel de muzica decat muzica crestina. Nu cred ca un tanar sau o tanara sunt rai pentru simplul fapt ca asculta muzica necrestina.
Oricum, ca si lideri in biserica locala avem responsibilitatea sa discutam cu tinerii nostri despre muzica si mesajul, pe care muzica ce ei o asculta il poarta. Bineinteles ca nu putem forta pe nimeni sa iubeasca aceiasi muzica, pe care noi o placem. Ceea ce putem face este sa impartasim cu ei gusturile noastre in muzica (Sper ca liderii de tineret asculta muzica crestina…)
Un alt lucru este sa le oferim muzica crestina, gratis. Din cand in cand cred ca este bine ca liderul de tineret sa ofere cate un CD cu muzica crestina (fii creativ – concursurile pot oferi o situatie ideala). O alta posibilitate este ca biserica locala sa formeze o biblioteca cu muzica crestina pe care tinerii sa o poate imprumuta.

Daca cineva este interesat in a descarca (download) muzica crestina gratuita, mergeti la www.misiune.ro

Iata cateva nume de muzica crestina: Steven Curtis Chapman; Casting Crowns, Mercy Me; Point Of Grace; Chris Tomlin, Matt Redman, Newsboys, Skillet, Tobymac, Reliant K si altii.
Una din statiile radio unde eu ascult muzica crestina este ‘klove.com‘.

Starfield au o piesa (‘Revolution’) care imi place foarte mult.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s