Test De Personalitate

Posted: December 13, 2007 in D'ale Vietii

Mai jos sunt rezultatele testului de personalitate, pe care tocmail l-am luat. Pentru cei interesati intr-un test de personalitate similar, mergeti aici.

Click to view my Personality Profile page

Explicatia rezultatelor: Extraverted, Intuitive, Feeling, Judging

Advertisements
Comments
  1. Radu P. says:

    Desigur ca sunt si alte web site-uri bune unde se poate lua un test de personalitate.Cred ca este bine ca fiecare om sa ia un test de personalitate. In acest mod ajungem sa ne cunoastem ceva mai bine.

  2. pety says:

    Cred ca nu e suficient un test de prsonalitate autoaplicat. Avem tendinta sa exageram, sa acoperim, sa mistificam, toate acestea pentru a ne pune intr-o lumina favorabila sau pentru a ne feri de suferinta reala a descoperirii de sine.De asemenea nu sunt sigur ca avem capacitatea sa interpretam rezultatele testului in mod adecat.Un test de personalitate nu poate surprinde decat anumite aspecte. Un test de personalitate este realizat porninduse de la o paradigma, de la o orientare teoretica, stiintifica sau nu.De aceea:E bine ca testul de personalitate sa fie corelat cu alte instrumente de investigatie psihologica: – produsele activitatii; – analiza sistemului personal de valori; – analiza sistemelor motivationale (convingeri, obiceiuri pozitive si negative, fantasmele); – descrierile membrilor familiei, a prietenilor, colegilor de scoala, de munca.Cum sa facem o asa analiza? Fii atent la ce spun cei din jurul tau despre tine, in situatii normale de viata, netensionate, non-conflictuale. Parintii, fratii si surorile te cunosc cel mai bine; parerea lor ar fi cea mai autorizata. Vezi ce-ti place si cum cataloghezi lucrul spre care ti-ai indreptat atentia. Insemneaza si natura, aria, domeniul sistemului de referinta dupa care ai facut catalogarea. Si acest lucru ofera informatii viabile despre tine.Dar, cel mai important, daca Biblia inseamna ceva pentru tine, analizeaza-te dupa ea.In alta ordine de idei, nu fi prea preocupat de aceasta problema. Introspectiunea excesiva este daunatoare.Bucura-te ca Dumnezeu te-a creat si ca prin Isus Christos ti-a dat posibilitatea sa devii o faptura noua in totalitate, un om nou, dupa chipul si asemanarea lui Christos.

  3. pety says:

    Apropos!Cel de-al 2-lea comentariu al meu nu este pentru Radu. Este o indrumare cu caracter general, adresandu-se unui subiect virtual.Are valabilitate pentru oricine doreste sa faca macar cativa pasi in cunoasterea de sine.GOD BLESS US !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s