Atac Inarmat la Youth With A Mission si New Life Church

Posted: December 11, 2007 in D'ale Vietii
Tags: ,

Evenimentele ce au avut loc in Colorado in weekendul trecut, desi foarte grave au o intorsatura buna. Biblia ne spune ca toate lucrurile lucreaza impreuna inspre binele celor ce Il iubesc pe Dumnezeu. Modul in care cei de la Youth With a Mission in Arvada, Colorado si cei de la biserica New Life Church in Colorado Springs au raspuns la tragedia zilelor trecute a inspirit lumea. Posturile locale de TV nu s-au sfiit sa mentioneze numele lui Dumnezeu. Comunitate crestina din Colorado, precum si familiile celor plecati din aceasta lume nu au comunicat ura ci maidegraba au aratat har familiei lui Matthew Murry. Aceasta este o marturie extraordinara!
M. Murry vine dintr-o familie crestina distinsa. Tatal lui Matthew Murry este neurolog si cercetator de proeminenta. In comunicatul de presa, familia Murry cere iertare afirmand ca ei nu inteleg motivul pentru s-a intamplat ceea ce s-a intamplat.
Jeanne Assam, femeia care l-a oprit pe M. Murry din nebunia in care se afla a afirmat ca in momentul in care a auzit impuscaturile nu s-a gandit sa fuga. ‘Dumnezeu mi-a dat putere sa il confrunt pe Murry’, a declarat Jeanne Assam. Pentru a vedea interviul cu Jeanne Assam, CLICK AICI. Matthew Murry a fost inarmat pana in dinti si a avut peste 1000 de cartuse.
Adevarul este ca acest incident a inceput sa ridice multe intrebari si i-a facut pe multi sa se intrebe daca nu cumva a venit timpul ca biserica sa gaseasca modalitati in care sa ii protejeze pe cei care vin la inchinare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s