Evanghelizare pe Internet

Posted: October 23, 2007 in Lucrarea De Tineret

Cu vre-o doua saptamani in urma am avut ocazia sa povestesc cu doi prieteni despre evanghelizare. In conversatia noastra am ajuns la concluzia ca in zilele noatre crestinii sunt mai confortabili atunci cand au ocazia sa impartaseasca evanghelia intr-un mod mai putin amenintator.

Printre alte idei, s-a ivit ideea de a impartasi evanghelia pe chat (internet). Este posibil ca anumiti crestini sa se simta mai inclinati sa vorbeasca despre mantuirea prin Isus Cristos in timp ce se ascund in spatele unui computer/nickname (screen name) ? Da, este posibil. Cu siguranta acesta este un mod de a evangheliza. Daca cineva are inclinatia si doreste sa incerce sa evanghelizeze pe internet, sugerez sa gaseasca unul sau mai multi crestini si sa faca acest lucru impreuna. A avea mai multi crestini in fata unui computer ajuta foarte mult deoarece ei pot conferi diferite idei si argumente si pot alege cea mai buna solutie. In acelasi timp este mai putin probabil ca cei implicati in acest eveniment se vor angaja in activitati nefolositoare.
Pe de alta parte, internetul poate fi foarte periculos. Din acest motiv am retineri de la a incuraja tinerii sa se angajeze intr-o asa activitate. Voi ce credeti ?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s