Scrisoare Pentru Tineri Crestini

Posted: September 17, 2007 in Lucrarea De Tineret

Exista cineva caruia sa nu ii placa sa primeasca o scrisoare sau un e-mail? Explozia telecomunicatiilor, reflecta foamea de comunicare, pe care o are aceasta generatie. Ca si lideri de tineret trenuie sa folosim mijloacele de comunicatie, pe care le avem la dispozitie pentru a tine legatura cu tinerii din bisericile noastre.
Aproape orice tanar are o adresa de email; unii au chiar si celulare; toti au o adresa, la care locuiesc. O scrisoare trimisa prin posta, comunica ceva foarte special. Sunt constient ca resursele financiare ale liderului de tineret din Romania sunt limitate. Cu toate acestea, daca exista dorinta de a sluji si influenta tinerii crestini, trebuie sa facem anumite sacrificii.
Doamne multamÂ’ de email! Orice lider de tineret ar trebui sa aiba o baza de date cu tori tinerii din grup (adresa, telefon, e-mail, celular, data nasterii, clasa, scoala, etc) Avand la dispozitie aceste informatii, este usor sa intram in contact cu tinerii.
Doresc sa va reamintesc ca tineretul de azi este flamand dupa comunicatie. Cand un adult (lider de tineret) isi face timp sa dea un telefon, scrie un e-mail sau o scrisoare, tinerii inteleg ca ei sunt importanti.
In blogul urmator o sa dau un exemplu de scrisoare, pe care o puteti trimite tinerilor pe care ii slujiti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s