Poze Cu Tinerii – Powerpoint si Movie Maker

Posted: September 17, 2007 in Lucrarea De Tineret
Tags:

Tinerilor le place sa se vada pe ecran. In opinia mea, orice lucrator cu tinerii si adolescentii ar trebui sa aiba un aparat de fotografiat digital. De ce? Documentarea eveninentelor din cursul anului are doua mari beneficii. In primul rand ai dovezi ca ai participat in anumite activitati. Aceasta te va ajuta in planificarea anului urmator.
In al doilea rand, pozele acumulate pot fi folosite in diferite moduri. Unul dintre cele mai frumoase evenimente, pe care grupul nostru le are se numeste “Seara Parintilor”. Acest eveniment are ca si scop invitarea tuturor parintilor (crestini si necrestini). Dorinta noastra este sa impartasim cu ei un slideshow cu pozele acumulate de-a lungul unui an intreg. De asemenea, avem cateva jocuri pentru parinti si bineinteles o mica cuvantare.
Oricine are Windows XP are un program numit ‘Movie Maker’. Cu acest program poti edita pozele, poti adauga muzica si alte texte. Este o unealta extrem de folositoare.Daca nu aveti un proiector, puteti folosi un televizor.Nu uitati ca tinerilor le place sa se vada pe ecran si sa vorbeasca despre evenimentele in care au participat. Suna simplu, insa are efecte extrem de benefice pentru intregul grup. In acelasi timp, Dumnezeu poate folosi aceasta unealta pentru a atinge inimile unor parinti. Spor la treaba!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s