Joc: Sigur Iti Iubesti Aproapele?

Posted: May 13, 2007 in Jocuri
Tags:

Ce iti trebuie pentru acest joc: scaunePune untr-un cer atatea scaune cati participanti.Este recomandat ca liderul sa inceapa acest joc. In acest fel liderul va avea atentia tuturor si explicarea regulilor jocului va fi mai usoara. Ca si persoana in mijloc si fara scaun, scopul tau va fi sa cauti un scaun liber atunci cand tinerii se vor misca dintr-un loc in altul.
Primul pas: vei intreba (cel din mijloc va intreba intotdeauna aceasi intrebare): Exemplu: “Raul (pune aici numele aceluia caruia te adresezi), iti iubesti aproapele?”
Pasul al doilea: “Raul” poate raspunde in doua moduri, ‘da’, sau ‘nu’. Daca Raul raspunde ‘da’, el va trebui sa mai zica: “…dar nu imi plac cei… care sunt in blugi”.

(Acesta este doar un exemplu; aici trebuie sa fie folosita imaginatia. Se poate spune ca nu plac cei cu par lung, sau care au fost la mare, munte, alte tari, etc.)
Cei care ‘au blugi’, vor trebui sa schimbe locurile. In acest timp persoana din mijloc va incerca sa ia unul din locuri.

Daca Raul zice ‘nu’, atunci persoanele, care sunt la stanga si la dreatpata, inclusiv Raul, vor schimba locurile cat de repede posibil. Si in acest caz, persoana din mijloc va incerca sa ‘fure’ unul din scaune. Have fun!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s